Gjør din plikt - krev din rett

"Samfunnet skal gi meg det jeg behøver, når jeg behøver det." Hva skjer egentlig med et samfunn når folk slutter å føle tilhørighet til det og heller ser på det som en institusjon som skal tjene oss? Og hva skjer når flere krever sin rett, enn som utfører våre kollektive og individuelle plikter?

fredag 8. april 2011

Melhus Høyre frem med over 25 % - Rød-grønne i mindretall

PÅ GRUNN AV ANGREPENE PÅ HØYRES NETTSIDER, PUBLISERES DENNE ARTIKKELEN/INTERVJUET HER INNTIL VIDERE. FOR Å FØLGE HØYRE I MELHUS NÅR SITUASJONEN ER NORMALISERT, BESØK: MELHUS.HOYRE.NO



I en meningsmåling Norfakta har utført for Trønderbladet får Høyre i Melhus en oppslutning på 19,7 %. Dette er en fremgang på 4,4 %, eller over 25 % siden valget i 2007. –Utrolig gledelig, sier Høyres ordførerkandidat Sigmund Gråbak. –Dette er motivasjon for å stå på enda mer i månedene som kommer. Med dette resultatet får Høyre et ekstra mandat og det rød-grønne flertallet i kommunen sprekker.

Trønderbladet publiserte meningsmålingen i lørdagens papirutgave av avisen. Målingen er en av to som gjennomføres før valget. Den neste gjøres kort tid før valgdagen. Økningen har sammensatte årsaker, tror valgkampleder Christian Ingebrigtsen. –Forutsetningen for at Melhus Høyre i det hele tatt skulle befeste stillingen sin er at dagens kommunestyrerepresentanter har gjort en meget god jobb i inneværende periode. Vi har hele tiden markert oss godt i saker folk er opptatt av, så vi har mye å takke disse for, sier han og fortsetter; -jobben som Sigmund Gråbak og Stine Estenstad har gjort som representanter i formannskapet har vært viktig for at Høyre har satt dagsorden i kommunen.

Høyrebølgen på riksplan kan også ha litt å si, mener han. –Det vil være helt naturlig at oppslutningen på landsbasis vil gjenspeiles delvis i kommunen vår. Allikevel må alle være klar over at ingen rikspolitiker kan sørge for seier i Melhus kommune, sier han og henviser til behovet for fokus på lokale saker.

Aktivitetene Høyre har gjennomført i Melhus de siste ukene tror han har vært mest effektivt som indremedisin; -vi har fått prøvd apparatet vårt, snakket med folk og kanskje fått mer selvtillit. Dette gjør at vi trives med jobben vi gjør og folk legger merke til glade folk som er ute med et politisk budskap.

Selv om meningsmålinger må tolkes som akkurat det, mener Ingebrigtsen man kan koste på seg og glede seg litt; -jeg tror alle forstår at et slikt resultat ikke gjør at vi slapper av og tror vi kan surfe inn til et godt valgresultat. Dette inspirerer oss bare mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar